Ervaring

Mijn expertise zit in het snel vertalen van beleid naar praktijk, het doorzien van complexe vraagstukken en het werken aan een strategisch netwerk. Dit heb ik onder andere mogen doen voor de volgende werk/opdrachtgevers:

 

Landelijk Netwerk Veilig Thuis 

Projectleider Arbeidsmarktkrapte

De Buitenwereld/ GRO-UP
Domein Jeugdhulp en domein Kinderopvang

Interim beleidsadviseur

Vereniging Vertrouwensartsen

Beleidsadvies, projectcoordinatie, consultancy

Steunpunt Huiselijk Geweld, Veilig Thuis 

Staffunctionaris/ opleidingsadviseur

 


"Ik ken Joy als iemand die snel van begrip is, verbinding weet te maken en samenwerking initieert. Ze heeft een scherpe blik en zet in op een procesmatige aanpak. Ook haar heldere wijze van communiceren draagt bij aan een prettige samenwerking."

Carla Derijck, directeur KAMG

"Joy heb ik ervaren als een betrokken enthousiaste collega bij het Steunpunt Huiselijk Geweld en Veilig Thuis Haaglanden. Zij heeft power en doorzettingsvermogen om zaken te doorzien die 'vast zitten' om er weer beweging in te krijgen.

Joy kan zaken goed structureren, heeft een scherpe focus op planning en zij neemt iedereen mee in het juiste spoor. Joy is een toegankelijk mens met een heldere analytische blik. Hierdoor kan ze goed adviseren op alle lagen binnen een organisatie. Daarnaast heeft Joy in mijn ogen vaak een heldere strategie om tot kwaliteit en resultaten te komen."

Mirjam Nobel, beleidsmedewerker expertisecentrum JGZ - JGZ ZHZ


"Joy heeft De Buitenwereld een half jaar op een prettige en goede manier ondersteund bij (beleids-)ontwikkeling. Ze investeert in het helder krijgen van de vraag of opdracht, zodat ze vervolgens goed aan de slag kan. Ze ziet de verbanden, weet snel de juiste personen te vinden en gaat proactief op zoek naar de juiste informatie. Ook als het complex of 'taai' is zet ze door. Bij ons wekelijks contact was ze altijd goed voorbereid, zodat helder was over welke knelpunten een besluit genomen moest worden en wat hierin haar advies was. Ik kijk terug op een prettige en constructieve samenwerking."

Monique Baan, directeur Zorg, Jeugdhulp gro-up (voorheen SWKgroep)