Over mij

Ik ben Joy Vermeulen, beleidsadviseur, projectcoördinator en organisatieontwikkelaar in de maatschappelijke sector. Ik ondersteun organisaties voor een korte of een lange periode voor in het ontwikkelen, structuren en verbeteren van hun initiatief. Zo kunnen ze met meer focus en efficiëntie hun doelen halen.

Mijn aanpak is grondig en snel. Ik vergaar en verwerk vlot kennis, weet binnen organisaties mijn weg te vinden en leg verbanden op micro-, meso-, en macroniveau. Daardoor maak ik met behulp van een gedegen analyse een concrete toepassing met een pragmatische inslag. Ik hou goed het overzicht en maak lange termijnplannen uitvoerbaar. Ik ben sensitief op bestuurlijke processen en van nature communicatief ingesteld.

Mijn ervaring en netwerken zitten in de jeugd- en gezinsbescherming / geweld in afhankelijkheidsrelaties / (internationale) aanpak mensenhandel / femicide / mannenemancipatie/ etc.

Alle vormen van geweld in afhankelijkheidsrelaties zijn zeer destructief; op individueel-, gezins-, en maatschappelijk niveau. Door de (keten)samenwerking te verbeteren én door professionals is staat te stellen hun expertise optimaal te gebruiken bouwen we aan een wereld die veilig is voor iedereen. Het creëren van stabiele structuren is essentieel, en in mijn werk ligt op deze bouwsteen mijn focus.


"Ik ken Joy als iemand die snel van begrip is, verbinding weet te maken en samenwerking initieert. Ze heeft een scherpe blik en zet in op een procesmatige aanpak. Ook haar heldere wijze van communiceren draagt bij aan een prettige samenwerking."
Carla Derijck, directeur KAMG

"Joy heb ik ervaren als een betrokken enthousiaste collega bij het Steunpunt Huiselijk Geweld en Veilig Thuis Haaglanden. Zij heeft power en doorzettingsvermogen om zaken te doorzien die 'vast zitten' om er weer beweging in te krijgen.

Joy kan zaken goed structureren, heeft een scherpe focus op planning en zij neemt iedereen mee in het juiste spoor. Joy is een toegankelijk mens met een heldere analytische blik. Hierdoor kan ze goed adviseren op alle lagen binnen een organisatie. Daarnaast heeft Joy in mijn ogen vaak een heldere strategie om tot kwaliteit en resultaten te komen."
Mirjam Nobel, beleidsmedewerker expertisecentrum JGZ - JGZ ZHZ

"Joy heeft De Buitenwereld een half jaar op een prettige en goede manier ondersteund bij (beleids-)ontwikkeling. Ze investeert in het helder krijgen van de vraag of opdracht, zodat ze vervolgens goed aan de slag kan. Ze ziet de verbanden, weet snel de juiste personen te vinden en gaat proactief op zoek naar de juiste informatie. Ook als het complex of 'taai' is zet ze door. Bij ons wekelijks contact was ze altijd goed voorbereid, zodat helder was over welke knelpunten een besluit genomen moest worden en wat hierin haar advies was. Ik kijk terug op een prettige en constructieve samenwerking."
Monique Baan, directeur Zorg, Jeugdhulp gro-up (voorheen SWKgroep)
IMG_9854