Over mij

Ik ben Joy Vermeulen, beleidsadviseur, projectcoƶrdinator en organisatieontwikkelaar voor maatschappelijke organisaties. Ik ondersteun hulpverleningsinstanties voor een korte of een lange periode in het ontwikkelen, structuren en verbeteren van hun initiatief. Zo kunnen ze met meer focus en efficiĆ«ntie hun doelen halen.


Met mij haal je iemand in huis die analytisch is, goed het overzicht houdt, sensitief is, hands-on, pragmatisch en doortastend. Ik doorzie snel wat er nodig is, maak lange termijnplannen uitvoerbaar en ga graag in gesprek met stakeholders voor het versterken en uitbouwen van
connecties.


Mijn ervaring en netwerken zitten bij het Blijf van mijn lijf huizen, Steunpunt Huiselijk Geweld en Veilig Thuis. En bij de Vereniging Vertrouwensartsen kindermishandeling en huiselijk geweld. 


Mijn focus ligt op de aanpak van huiselijk geweld, kindermishandeling, seksueel misbruik/geweld en mensenhandel.


"Ik ken Joy als iemand die snel van begrip is, verbinding weet te maken en samenwerking initieert. Ze heeft een scherpe blik en zet in op een procesmatige aanpak. Ook haar heldere wijze van communiceren draagt bij aan een prettige samenwerking."
Carla Derijck, directeur KAMG

"Joy heb ik ervaren als een betrokken enthousiaste collega bij het Steunpunt Huiselijk Geweld en Veilig Thuis Haaglanden. Zij heeft power en doorzettingsvermogen om zaken te doorzien die 'vast zitten' om er weer beweging in te krijgen.

Joy kan zaken goed structureren, heeft een scherpe focus op planning en zij neemt iedereen mee in het juiste spoor. Joy is een toegankelijk mens met een heldere analytische blik. Hierdoor kan ze goed adviseren op alle lagen binnen een organisatie. Daarnaast heeft Joy in mijn ogen vaak een heldere strategie om tot kwaliteit en resultaten te komen."
Mirjam Nobel, beleidsmedewerker expertisecentrum JGZ - JGZ ZHZ

"Joy heeft De Buitenwereld een half jaar op een prettige en goede manier ondersteund bij (beleids-)ontwikkeling. Ze investeert in het helder krijgen van de vraag of opdracht, zodat ze vervolgens goed aan de slag kan. Ze ziet de verbanden, weet snel de juiste personen te vinden en gaat proactief op zoek naar de juiste informatie. Ook als het complex of 'taai' is zet ze door. Bij ons wekelijks contact was ze altijd goed voorbereid, zodat helder was over welke knelpunten een besluit genomen moest worden en wat hierin haar advies was. Ik kijk terug op een prettige en constructieve samenwerking."
Monique Baan, directeur Zorg, Jeugdhulp gro-up (voorheen SWKgroep)
IMG_9854